Vi hjälper dig hela vägen till ditt drömhem

Oavsett om du behöver hjälp med hela inredningen av ditt hem eller bara vill förnya ett rum, så kan Homestyling Sundsvall hjälpa dig. Vi erbjuder 2 tjänster beroende på hur mycket hjälp du vill ha med ditt projekt. Från inredningsförslag till inköp och projektledning.

Välkommen att boka in ett kostnadsfritt första möte och berätta om dina önskemål så går vi vidare därifrån.

Inredningsförslag

Vi träffas hemma hos er och tittar på de rum ni vill ha hjälp med att inreda, därefter går vi igenom era önskemål samt kulörer och stil. Antingen vill ni ha en total makeover med exempelvis ommålning och nytt möblemang eller så vill ni bevara vissa delar. Vi utgår från era önskemål och tidsplan.

Vi påbörjar inredningsförslaget som innehåller :

  • Skalenlig 2-d ritning
  • Inköpslista
  • Ljussättning
  • Tips & Idér
  • Beskrivning

Slutligen presenterar vi Inredningsförlaget för er och går igenom eventuella frågor och funderingar.

Ni väljer själv hur ni vill gå vidare, antingen så tar ni hand om det själva eller så anlitar ni oss som håller i projektet.

Kostnad

Inredningsförslag – 1 rum tar ca 15 timmar att färdigställa beroende på storlek/Omfattning och kostar ca 6840:- inklusive moms.

Projektledning och Inköp

Efter att Inredningsförslag har tagits fram så kan vi ordna med beställning, hemkörning samt projektledning. Vi tar in offerter från duktiga hantverkare och ser till att projektet fortskrider under hela processen.

Enkelt, smidigt och med ett underbart resultat.

Kostnad

Vi tar 400 kr/h + moms för projektledning och inköp.